Min Side

Nyheder

24-03-2020 - DERFOR LUKKER VI MIDLERTIDIGT FOR PRIVAT ADGANG TIL GENBRUGSPLADSERNE

Vi holder (indtil videre) lukket fra 16. marts til og med 13. april 2020.

 
FAKTA: Assens Forsynings tiltag ift. at håndtere affald og genbrug samt anden kritisk infrastruktur i forbindelse med Corona-situationen, koordinerer vi med de lovgivende og bestemmende myndigheder. 
 
Kommunernes Landsforening har anbefalet at livsvigtige og kritiske funktioner holdes i drift. Genbrugspladser er i den sammenhæng ikke defineret som en livsvigtig eller kritisk funktion.
 
Vi er samtidig i tæt dialog med både Assens Kommune samt de øvrige affaldsselskaber – både på Fyn, men også via vores brancheorganisationer og dermed selskaberne i det øvrige Danmark
 
Vores initiativer er dermed koordineret og samordnet med det, de nationale myndigheder og brancheorganisationer anbefaler.
 
Det samme er beslutningen om midlertidigt at lukke for privat adgang til genbrugspladserne, hvilket er et tiltag, der bliver gældende over det meste af landet.
 
I forbindelse med det gode vejr, som vi oplevede 14. marts, var der et meget stort rykind på genbrugspladserne, og som vores kollegaer udtrykte det, så stod folk meget tæt. Det er vi i den konkrete og meget kritiske situation, naturligvis nødt til at reagere på. Derfor er genbrugspladserne i Assens Kommune (indtil videre) lukket for private, gældende fra mandag 16. marts til og med mandag 13. april.
 
Vi håber meget på jeres forståelse og accept af, at vi står i en vanskelig situation, og at vi hver især må hjælpe hinanden med at komme godt igennem den.
 
Tak for jeres indsats!