Min Side

Nyheder

19-03-2020 - Assens Forsyning A/S tilbyder hurtigere betaling

I en svær situation, hvor mange virksomheder er udfordret på indtjening og likviditet, suspenderer Assens Forsyning A/S de normale betalingsvilkår. Det betyder, at hvis en leverandør ønsker det, kan vedkommende få betalingen straks efter fakturaen er godkendt.


   

CORONA: Hos Assens Forsyning A/S følger vi nu den praksis som en række kommuner og offentlige virksomheder allerede har indført, og som gør det muligt for selskabets leverandører, at få betaling for deres varer og ydelser, så snart fakturaen er godkendt.
 
”Vi befinder os i en meget vanskelig situation, hvor det meste af Danmark er lukket ned og hvor mange virksomheder er udfordret på indtjening og likviditet. Vi vil derfor gerne række erhvervslivet en hjælpende hånd, sådan at alle kan komme så godt igennem krisen som muligt. Det gør vi ved at fremrykke vores betalinger, hvilket kan være med til at sikre en bedre likviditet blandt leverandørerne,” fortæller økonomichef Marianne Lyngsø Hansen.
 
Konkret betyder beslutningen, at Assens Forsyning A/S og tilhørende datterselskaber ændrer betalingsbetingelserne for de leverandører, der måtte ønske det. Der er altså tale om en frivillig ordning.
 
Fakturaer skal som normalt modtages elektronisk og vil efter modtagelsen følge de sædvanlige procedurer for godkendelse.
 
Leverandører, der ønsker at få fremrykket deres betaling, kan kontakte Assens Forsyning A/S på oekonomi@assensforsyning.dk eller telefon 6344 9000.

Ved henvendelse skal følgende oplyses:
 

  • Firmanavn
  • CVR-nummer
  • Kontaktperson 
  • E-mail og tlf.
     

Efter fakturaen er godkendt, modtager leverandøren betalingen hurtigst muligt.
 
Ovenstående træder i kraft med øjeblikkelig virkning og vil være gældende så længe det vurderes nødvendigt. 
 
Leverandører, der ønsker at få fremrykket betaling, får direkte besked, når ordningen ophører.