Min Side

Ingeniør til spildevandsopgaver i Assens Forsyning A/S

Vi søger en ingeniør til spildevandsopgaver. I samarbejde med engagerede kollegaer kommer du til at deltage i løsningen af en lang række spændende og udfordrende opgaver i en innovativ og moderne forsyningsvirksomhed.

 

Om virksomheden

Assens Forsyning A/S er inde i en rigtig spændende udvikling med masser af projekter og nye initiativer. I Assens by opføres en helt ny og topmoderne forsyningspark med vandværk, renseanlæg, biogasanlæg samt administration, værksted og lager. Der anlægges et helt nyt transportsystem til spildevand, som skal gøre det muligt at centralisere al rensning i Assens Kommune på det nye renseanlæg. Sammenlagt investeres der cirka én milliard kroner i ny infrastruktur i Assens Kommune over de kommende 10 år.
 
Som medarbejder i Assens Forsyning A/S’ projektafdeling bliver du en del af en virksomhed, der giver plads til individualister og dygtige specialister. Assens Forsyning A/S arbejder målrettet på at skabe fremtidens løsninger på forsyningsområdet. Du bliver derfor en del af en kultur, der fokuserer på at holde et højt fagligt niveau og sikre en god service over for borgere og virksomheder.
 
Hos Assens Forsyning A/S vil du få cirka 60 kollegaer, hvoraf de 10 indgår i projektafdelingen. Her vil du få nogle engagerede kollegaer, der alle brænder for at gøre tingene lidt bedre end forventet.

 

Om stillingen

Du vil indgå i et projektteam, som projekterer og gennemfører anlægs- og renoveringsprojekter inden for spildevandsområdet. Du vil få ansvar for egne projekter, hvor omdrejningspunktet primært vil bestå i udbud og projektledelse af nye kloakanlæg, primært separatkloakeringer, men du vil alt efter dine kvalifikationer også blive involveret i mange af projektteamets andre opgaver, som omfatter
 

 • udbud og projektledelse af nye kloakanlæg, separatkloakering og afskærende ledninger
 • regnvandsbassiner og klimatilpasningsprojekter
 • byggemodninger
 • spildevandsrensning i det åbne land
 • projekter ved renseanlæg
 • borgerbetjening
 • deltagelse i interne og tværfaglige projektgrupper
 • registrering af forsyningsledninger i DanDasGraf og VandGraf
 • TV-inspektion og tilstandsvurdering
 • renoveringsprojekter
 • udbud og licitationer
 • klima- og spildevandsplaner.

 

Om dig

Du har en relevant faglig ingeniøruddannelse inden for miljø-/anlægsteknik eller lignende. Som person er du kendetegnet ved et godt overblik og højt energiniveau, er dedikeret og kan gå ned i detaljen og evner at se muligheder. Samtidig er du struktureret, omhyggelig og kan prioritere opgaver, så deadlines overholdes.
 
Det vil være en fordel (men ikke et krav), hvis du har kendskab til værktøjerne GIS, MicroStation, DanDasGraf samt et kendskab til TV-inspektion af kloakledninger.

 

Virksomheden tilbyder

Hos Assens Forsyning A/S møder du en dynamisk, fri og rummelig arbejdsplads, hvor du har mulighed for at præge din egen arbejdsdag. Du vil blive tilbudt gode udviklingsmuligheder, såvel fagligt som personligt, og blive en del af en virksomhed, der er kendetegnet ved en uformel tone og et godt humør - også når der er travlt. Organisationen har et godt arbejdsklima og kort vej til beslutningerne.
 
I stillingen tilbydes du flextid og generelt gode personaleforhold.

 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV via linket på denne hjemmeside.

 

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. konsulent Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 eller jj@pay-back.dk.