Assens Forsyning søger direktør

Vil du lede en moderne miljøvirksomhed, der har de allerbedste forudsætninger for at være helt i front med den grønne omstilling? Og vil du være med til at implementere en ny strategi, der fokuserer på at skabe værdi for forbrugerne og lokalsamfundet. Så skal du søge den ledige stilling som direktør for Assens Forsyning.

Assens Forsyning varetager opgaver på vand-, spildevand- samt affalds- og genbrugs-området i Assens Kommune på Vestfyn. Assens Forsyning har 60 ansatte, og det er erfarne, dygtige og loyale medarbejdere, ledere og chefer, som er stolte af deres arbejdsplads. Assens Forsyning har de sidste år investeret kraftigt og har nu en helt ny forsyningspark, der samler de fleste af forsyningens aktiviteter og medarbejdere. Assens Forsyning har en kompetent bestyrelse, som arbejder godt sammen, og som glæder sig meget til at arbejde sammen med – og at blive udfordret af – en ny direktør. Assens Forsyning er ejet 100% af Assens Kommune, der har en klar ejerstrategi. Der er et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem forsyningen og kommunen.

Som ny direktør for Assens Forsyning har du solid ledelseserfaring på et strategisk niveau. Du har kendskab til forsyningssektoren, og du har et stort engagement i den grønne omstilling. Du er strategisk retningssættende, relationel stærk og resultat-orienteret. Du er en god rollemodel, og du personificerer selskabets værdier.

Du kan se en uddybende job- og personprofil på www.genitor.dk. Her har vi beskrevet jobbet og de andre krav og forventninger, Assens Forsyning har til den nye direktør. Se også hjemmesiden www.assensforsyning.dk.

Du er velkommen til at kontakte bestyrelsesformand John Buur Christiansen på tlf. 2962 5003 eller partner i Genitor Henning Meldgaard på tlf. 3141 0563 eller hm@genitor.dk for yderligere information.

Assens Forsyning tilbyder en direktørkontrakt og lønnen forhandles på baggrund af kvalifikationer. Du kan søge stillingen via Genitors hjemmeside: www.genitor.dk. Ansøgningsfristen er den 3. december 2023. Vi glæder os til at høre fra dig.