Ny døgnåben zone i Vissenbjerg

Ny døgnåben zone i Vissenbjerg

Borgere og tilmeldte virksomheder, der ønsker at benytte den døgnåbne zone ved Vissenbjerg Genbrugsplads, skal fremover aflevere deres haveaffald og genanvendelige emballageaffald på den modsatte side af gaden.
Ny døgnåben zone i Vissenbjerg Assens Forsyning A/S genåbnede fredag 11. februar 2022 den døgnåbne zone til haveaffald og genanvendeligt emballageaffald i Vissenbjerg. Det gjorde de på den modsatte side af gaden, der har adressen Højmarken 6. Foto: Assens Forsyning A/S.

På den modsatte side af gaden

Den døgnåbne zone til haveaffald og genbrugeligt emballageaffald ved Vissenbjerg Genbrugsplads, er fredag 11. februar 2022 genåbnet på den modsatte side af gaden på adressen Højmarken 6. Den tidligere plads lukkede 24. januar 2022, da lejemålet foran den bemandede genbrugsplads udløb. Den nye plads er midlertidig, indtil der inden for de kommende år, bliver etableret en helt ny genbrugsplads i Vissenbjerg.

Papir, pap, plast og metal

I den døgnåbne zone er det muligt at aflevere haveaffald og genanvendeligt emballageaffald – det vil sige papir, pap, plast og metal. Bemærk, at der ikke kan afleveres flasker og glas i den døgnåbne zone i Vissenbjerg. Det skyldes kravene i miljøgodkendelsen på denne midlertidige plads.

Kuber til til genanvendeligt emballageaffald I den døgnåbne zone ved Vissenbjerg Genbrugsplads kan borgere og tilmeldte virksomheder døgnet rundt og alle ugens dage, aflevere haveaffald og genanvendeligt emballageaffald. Foto: Assens Forsyning A/S.

Miljøgodkendelse

Assens Kommune har 8. februar 2022 udstedt miljøgodkendelse til ibrugtagning af den døgnåbne zone til haveaffald og genanvendeligt emballageaffald på adressen Højmarken 6, 5492 Vissenbjerg.